JAVNI NASTUP I

VEŠTINA GOVORNIŠTVA

Postanite siguran i ubedljiv govornik

Javni nastup je od suštinske važnosti u svetu poslovanja, politike, medija i obrazovanja. Bilo da se obraćate masama, upravnim odborima, ili vodite prodajne prezentacije, Vaša sposobnost da se jasno i ubedljivo izrazite može značajno uticati na Vašu karijeru.

Naš edukativni program dizajniran je da Vas osposobi da prevaziđete strah od javnog govora, uspostavite kontakt sa publikom i postanete ubedljiv govornik i prezentator.

Ko sve može imati koristi od našeg programa Javni nastup i veštine govorništva?

Poslovni profesionalci:

Menadžeri, prodavci, i ugostitelji koji žele da unaprede svoje prezentacione veštine i osiguraju bolje rezultate u poslovnim pregovorima i sastancima.

Političari i javni službenici:

Da biste uspešno prenosili svoje poruke i zadobili poverenje glasača i kolega.

Medijski radnici:

Novinari, voditelji i producenti koji moraju da se nose sa javnim nastupima i prezentacijama u dinamičnom okruženju.

Profesori i edukatori:

Da biste unapredili svoje nastavne metode i angažovali studente efikasnije.

Bilo ko ko želi da poboljša svoje veštine javnog govora:

Bez obzira na Vašu trenutnu profesiju, veštine javnog nastupa su univerzalno korisne i primenljive u svakodnevnom životu.

Oslobodite Se Treme i Postanite SigurAN Govornik

Imate problema da pričate pred drugima? Obuzima Vas trema kada treba da prezentujete nešto na sastanku? Ako je to slučaj, naš trening je pravi izbor za Vas.

Naš program Vam pomaže da prevaziđete strah od javnog govora, uspostavite kontakt sa publikom i postanete samopouzdan i ubedljiv govornik. Naučite kako da se istaknete u svakoj situaciji koja zahteva javni nastup!

praktične vežbe i procene

Sve faze našeg programa prate praktične vežbe koje se ocenjuju kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima. Ovo uključuje:

1. Početni govor i prva procena

Svaki učesnik će započeti program sa kratkim govorom kako bi se procenio trenutni nivo veština. Edukatori će dati povratne informacije i identifikovati oblasti koje zahtevaju poboljšanje.

2. Vežbe disanja i mentalne pripreme

Naučićete tehnike pravilnog disanja koje će Vam pomoći da ostanete smireni i fokusirani tokom govora. Vežbe mentalne pripreme će Vam pomoći da se psihički pripremite za nastup i prevaziđete anksioznost.

3. Hod i izlazak za govornicu

Naučićete kako da se krećete i pozicionirate na sceni kako biste ostavili pozitivan prvi utisak.

4. Ostvarivanje kontakta sa publikom

Naučićete tehnike za uspostavljanje i održavanje očnog kontakta sa publikom i kako koristiti govor tela za dodatno naglašavanje Vaših poruka.

5. Vremenska kontrola i stvaranje slika

Naučićete kako da efikasno upravljate vremenom tokom govora kako biste ostali u okviru zadatog vremena i tehnike za stvaranje mentalnih slika koje će Vam pomoći da bolje zapamtite i prenesete informacije.

6. Kratak govor na zadatu temu, povezivanje slobodnih pojmova

Vežbe improvizacije koje će Vam pomoći da brzo i efikasno reagujete na zadate teme.

7. Vežba kontrole glasa i emocija

Pokazaćemo Vam tehnike za poboljšanje Vašeg glasovnog opsega i snage, kao i kako koristiti ton glasa i izraze lica da biste preneli emocije.

8. Komunikacija sa publikom i upadanje u reč

Kako efikasno komunicirati sa publikom i odgovarati na pitanja i tehnike za uspešno preuzimanje reči bez prekidanja toka govora.

9. Govor o govoru; Vežba “filmska traka“

Diskusija o nastupima kako biste dobili povratne informacije i identifikovali oblasti za poboljšanje.

10. GOVOR

Svaki učesnik će završiti program sa konačnim govorom koji će prikazati napredak postignut tokom treninga.

Ako i dalje niste sigurni da li je ovo trening za Vas i Vaš tim, pogledajte video:

Kontaktirajte nas

Ne propustite priliku da unapredite svoje veštine javnog govora i postanete sigurniji i ubedljiviji govornik. Prijavite se za naš edukativni program još danas i napravite prvi korak ka uspešnijoj karijeri i boljoj komunikaciji u svim aspektima Vašeg života.

DOBIT ZA UČESNIKE

Na kraju programa, svaki učesnik će biti osposobljen da se samopouzdano i efikasno izražava u svakoj situaciji koja zahteva javni nastup. Ove veštine nisu samo korisne za pojedince već predstavljaju i značajnu merljivu korist za kompanije:

Povećana produktivnost:

Bolja komunikacija vodi do efikasnijeg rada i boljih rezultata.

Jačanje timskog duha:

Ubedljivi govornici mogu motivisati i inspirisati timove, što poboljšava ukupnu radnu atmosferu.

Povećanje prodaje:

Prodajni timovi sa boljim prezentacionim veštinama postižu bolje rezultate.

Profesionalni rast:

Unapređenje veština javnog govora može otvoriti nove prilike u karijeri i unapređenja.

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu da se prijavim za trening javni nastup i veština govorništva?

Možete se prijaviti za naš trening putem naše web stranice, telefonom ili emailom. Ne propustite priliku da unapredite svoje veštine javnog nastupa i prijavite se još danas!

Kako trening pomaže u prevazilaženju treme?

Trening uključuje specifične tehnike za upravljanje stresom i anksioznošću, kao što su vežbe disanja i mentalne pripreme. Takođe, redovno praktikovanje javnog govora u sigurnom i podržavajućem okruženju pomaže polaznicima da postepeno prevaziđu svoj strah.

Kako će mi trening pomoći u svakodnevnom životu?

Pored poboljšanja Vaših veština javnog govora, trening će Vam pomoći da bolje komunicirate u svakodnevnim situacijama, kao što su poslovni sastanci, društveni događaji i interakcije sa kolegama i prijateljima. Naučićete kako da jasno i ubedljivo izražavate svoje misli i ideje u svim aspektima života.

Koji su kvalifikacije edukatora?

Naši edukatori su iskusni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u javnom govoru, prezentacijama i treningu komunikacionih veština. Svi imaju bogato iskustvo u radu sa različitim grupama i individualcima iz raznih industrija.